KERSTMIS IN DE ZON

Gepubliceerd op 29 december 2023 om 17:38

Op de basisschool leerde ik een liedje dat ging over hoe kinderen het liefste Kerstmis wilden vieren. Ik herinner me goed dat er een kindje was dat zong dat hij 'wou dat-ie naar Spanje kon om Kerstmis te vieren in de zon'. Ik herinner het me zo goed omdat dat me de vreselijkste Kerst óóit leek. Met Kerst hoort het buiten koud te zijn, het liefste met sneeuw, zo vond ik. Het lot bepaalde echter dat in elke geval ík Kerstmissen zou gaan vieren in de zon. En ik moet zeggen: tot nu toe valt het me niet tegen. Het is eigenlijk een beetje best of both worlds: Overdag schijnt vaak de zon en kun je met een trui aan een drankje drinken op het strand.  Zodra de zon weg is is het meteen freezing en ga je naarbinnen waar je knussig de haard aansteekt en Kerstfilms kijkt.  De foto is gemaakt in Sedella, op Eerste Kerstdag.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.