MET DE HOND NAAR CASA MÁS

Wat is er leuker dan je hond mee te nemen op vakantie en met elkaar te genieten van de wandelingen door de natuurparken of over het strand? Als u vakantiewoning Casa Más boekt, dan is -in overleg-  de hond van harte welkom. Uw viervoeter verblijft voor slechts €10 extra per nacht tot een maximum van €100 voor het verblijf.

DOGS HONDEN WELKOM CASA MAS SEDELLA DORPSWONING HOND MEE OP VAKANTIE MET DE AUTO COMFORT EN VEILIGHEID
HONDEN WELKOM, DOGS WELCOME CASA MÁS IN SEDELLA HOLIDAY HOME OF VAKANTIEHUIS IN DE PUEBLO VOOR HET GEZIN OF VRIENDEN MET RODE STOEL VOOR DE DEUR EN BLOEMPOTTEN AAN DE GEVEL
MET DE HOND NAAR HET HONDENSTRAND VAN TORRE DEL MAR OF MÁLAGA. HOND MET KOP IN DE WIND. HAPPY DOG AT THE BEACH.hOND OP HET STRAND MET BANDERA. PERRO EN LA PLAYA CON BANDERA

Het huis heeft drie verdiepingen en heeft een dakterras. Het huis is daarmee minder geschikt voor honden die geen trappen kunnen lopen of die de neiging hebben over een reling te springen. Het dakterras heeft wel de mogelijkheid om de hond middels een lijn, vast te maken.

Honden mogen nooit alleen thuis worden gelaten en geen overlast bezorgen aan buurtbewoners.

De buurtbewoners van Casa Más hebben zelf ook honden en katten. Voor ieders veiligheid en comfort is het belangrijk dat uw hond goed met onbekende honden en katten overweg kan en altijd aangelijnd mee naar buiten/ binnen gaat en niet ontsnapt.

HOND PUPPY RETRIEVER SLAPEN THUIS BLIJVEN VEILIG COMFORTABEL OPPAS HONDENOPPAS MÁSCOTT SERVICE AAN HUIS  RELAXED VEILIG ZORG UITLATEN

MÁSCOTT OPPASSERVICE

Ook als je met de hond op vakantie bent, is het soms beter om, wanneer je een dagje weggaat, hem/haar niet mee te nemen. Denk hierbij aan een bezoek aan de drukke stad, een heet strand, of wanneer je enkele dagen in Sevilla wilt doorbrengen.
Op die dagen kunt u de hulp van de Máscott oppasservice inschakelen. Wij komen dan naar Casa Más om op uw hond(en) te passen. Zo kan de hond cool & relaxed in z'n vertrouwde vakantie-omgeving blijven en hebt ú een zorgeloze tijd.
Een aanvraag ontvangen wij graag per mail of whatsapp (+34604911874). De opties en tarieven lichten we dan toe.

RECREATIE

Honden kunnen in de zomer mee naar het terras van cafés, bars en restaurants. In de winter kunnen ze (vaak) niet mee naar binnen.

Het hele jaar mogen honden los spelen en rennen op het lange hondenstrand van Torre del Mar. Ook over het (kleine) hondenstrand van Málaga (La Araña) kan de hond het hele jaar los. Weet dat, zeker gedurende de zomermaanden, het op het strand al vroeg veel te heet wordt voor hondenpootjes en -vachtjes. Kies er dan voor om 's morgens heel vroeg te gaan of juist pas 's avonds.

Mits aangelijnd zijn in het aangrenzende natuurpark Tejeda Almijara en Alhama (en ook andere parken) honden toegestaan.

ONDERWEG

Om een hond mee te kunnen nemen naar Spanje/ Casa Más, is het belangrijk dat de hond gechipt is, recent is behandeld tegen vlooien, teken en zandvliegen én een paspoort bij zich heeft waarop de benodigde vaccinaties zijn afgetekend door uw dierenarts. Voor meer info/aanvullende eisen voor het reizen naar Spanje met uw hond klikt u hier.

Op de route van NL naar Málaga, overnachtten wij met onze 2 doggies comfortabel bij Ibis Budget Lyon Est Chaponnay, Hotel F1 Tours Nord, Hotel Première Classe Poitiers Futuroscope en in Spanje áltijd bij Hotel Tudanca in Aranda de Duero (provincie Burgos in Castilla Y León). Dit hotel heeft eenvoudige faciliteiten, maar je bent er welkom met meerdere honden. Het is voordelig overnachten in nette kamers met goede bedden en airco. Er is een uitlaatveldje als je niet langs de aangrenzende weg wilt wandelen en er is een restaurant met goed ontbijt, een winkeltje en je kunt er tanken. Makkelijk gelegen bij de uitvalswegen.

IN SPANJE

Veel honden in Spanje zijn niet gecastreerd / gesteriliseerd. Houd hiermee rekening bij het contact met andere honden :)

In de omgeving van Sedella zijn veel goed-geoutilleerde dierenwinkels te vinden, zoals TiendAnimal in Torre del Mar (gemeente Vélez-Málaga). Dierspeciaalzaken verkopen echter niet altijd dezelfde merken hondenvoer als in NL.

In Torre del Mar bevindt zich 24/7 dierenkliniek MiVet die goed staat aangeschreven. Zij spreken Engels.